Sinop 1 Şubesi

Sinop Üniversite Teşkilatımız Seçimleri Yapıldı

Kaybedenin olmadığı, kazananın sendikamız olduğu Sinop Üniversitesi Temsilcilik seçimlerini teşkilatımıza yakışan bir şekilde, %87 gibi yüksek katılım ve büyük bir olgunlukla tamamlandı. Boyabat iktisadi ve idari bilimler Fakültesi’nde, Ayancık MYO’da, Rektörlük ve Fen Edebiyat Fakültesi’de gerçekleştirdiğimiz seçimler sonucunda Üniversite Temsilciliğimize Öğretim Görevlisi Turgut ÖZMEN seçildi. Başkanımızı tebrik eder, yeni dönemde başarılar dileriz. Ayrıca bundan sonraki süreçte de önemli katkı ve desteklerini her daim sürdüreceğinden şüphe etmediğimiz Öğretim Görevlisi Mustafa GÜREL ve ekibine de Teşekkür ederiz.
Yeni teşkilatımızla birlikte kendimize yeni yol haritası olarak ; Üniversite çalışanlarımızın sendikamıza destekleri ile şube olma yolunda önemli atılımlar yapmak en önemli hedef olarak karşımızda durmaktadır. Emek ve hak arama mücadelesinin adresi Eğitim Bir Sen’e tüm çalışanlarımızı davet ederek 400 üyeyi bulma noktasında katkılarını bekliyoruz.
Sürece katkı sağlayan adaylarımıza, yönetim kurullarında yer alan göreve talip olan arkadaşlarımıza, ayrıca vakitlerini ayırarak oy kullanmaya gelen kıymetli üyelerimize sonsuz Teşekkürlerimizi sunarız.
Üniversite başkanımız Turgut ÖZMEN’in yönetim kurulu listesi aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir;
Dr Öğr. Üyesi. Adem ORAKÇI
Dr Öğr. Üyesi. Hasan BARLAK
Dr Öğr. Üyesi. Mehtap TAŞTEPE
Dr Öğr. Üyesi. Rabia MERT
Hasip AĞIRÇELİK
Mehmet ÇAY