Haber
2015-03-02 11:10:22
Sinop Üniversite Çalışanları İle Biraraya Geldik

Eğitim-Bir-Sen Sinop Şubesi, Sinop  Üniversitesinde çalışan üyelerle istişare toplantında bir araya geldik.

 

Toplantıda söz alan Eğitim Bir Sen Sinop Üniversitesi Temsilcisi Özgür AKBULUT, Üniversite  çalışanlarının hak ve özgürlüklerini koruma ve geliştirme adına böyle bir toplantının yapıldığını belirterek, göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalar sonucunda üniversitede  giderek büyüyüruz. Büyümeyle birlikte  her bir üyemiz ile tek tek ilgilenmeye gayret ediyoruz.

            

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı mustafa ASLAN yaptığı konuşmada  katılımlarından dolayı üniversite çalışanlarına teşekkür ederek başladı.  ASLAN, Eğitim Bir Sen’in "insani" değerlere sahip bir sendikacılık anlayışına sahip olduğunu belirterek: ”Biz sendikacılığı sınıf ve zümre için yapmıyoruz. Genelde ülkemizin ve insanlığın, özelde ise eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek, mazlumun ve mağdurun yanında, zalimin karşısında yer almak şiarıyla başlayan özlük ve özgürlük mücadelemiz, hak aramanın merkezi, çözümün adresi olmayı başarmıştır. Biz sendikacılıkta yeni bir sayfa açtık. Sendikacılığın ideolojik kavga alanı olmaktan çıkmasını ve hizmet alanına dönüşmesini sağladık. İnsanları ötekileştirmeyen, kucaklayan ve kuşatan misyonun temsilcileri olarak “iyilikleri artırmanın, kötülükleri engellemenin” izdüşümü olarak algıladığımız sendikal mücadelemiz aynı zamanda dünya mazlumlarının da sesi olmuştur. Üyelerimizin yanında olduk  biz sizinle güçlüyüz, sizin için güçlüyüz, bu güç hepimizin,” dedi.

 

            Üniversite çalışanları tarafından üniversite sorunları ve problemleri dile getirildikten sonra mustafa ASLAN artık sorunların, problemlerin olduğu bir çalışma alını değil sorunların ve problemlerin çözülmüş, soruların cevap bulmuş üniversite ortamında çalışanlarımız için elimizde gelen hertürlü gayreti göstereceğiz dedi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen