Haber
2016-02-23 11:11:08
BASIN AÇIKLAMASI

Kurucu üyesi olduğum EĞITIMCILER BIRLIGI SENDIKAMIZDA 2006 dan beri sürdürdüğüm başkanlık görevinden istifa ediyorum.
On yıldır camianın şahsıma emanet ettiği bu onurlu görevi elimden geldiğince temsil etme gayretinde bulundum.
Bu görevim boyunca herzaman yanımda hissettiğim başta Genel Başkanlarım Sayın Ahmet GÜNDOĞDU ve Sayın Ali YALÇIN a Sayın Genel Başkan Yardımcılarıma Sayın Şube Yönetim Kurulu çok değerli arkadaşlarıma, Cok degerli Memur-Sen Camiasına, İlçe temsilciligi yönetim kurulu üyelerine çok değerli kadın Komisyonu üyelerimize ve yine burada isimlerini ifade edemedigim çok değerli kahraman üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum. Allah cumlesinden razı olsun.
Yine bu görevim boyunca çeşitli zorluklarımızın ortadan kaldırılmasında yardımlarını esirgemeyen her zaman yanımızda olan başta şimdiki Vekilimiz Sayın Nazım MAVİŞ e, Sayın Cengiz TOKMAK a, Sayın İl başkanımız Ali ÇÖPÇÜ ye, eski Vekillerimizden Sayın Mehmet ERSOY a, Sayın Abdurrahman DODURGALI ya, Sayın Kadir TINGIROGLU na Sayın Cahit CAN a Eski İl Başkanlarımızdan Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU na, ve burada siyasilerden adını zikredemediğim herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu uğurda davamız için çalışan ve dünyasını değiştirmiş herkese Yüce Rabbimden Rahmet diliyorum.
Egitim Bir Sen Şube Baskanlıgım boyunca Sendikamızdan olan veya olmayan, gerek bilerek gerek bilmeyerek kimin hakkı geçti veya geçmedi herkesten helallik diliyorum. Ben istisnasız herkese hakkımı helal ediyorum. 
Benden sonra yönetim kurullarının her kademesinde yer almış ve alacak olan herkese başarılar diliyorum. Rabbim cumlesinin yardimcisi olsun. 
Saygı Selam ve hürmetlerimle.

Mustafa ASLAN

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen