Haber
2011-12-12 11:10:01
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SİNOP ÖĞRETMENEVİNDE KUTLANDI

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

                8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Şubemiz Bayanlar Komisyonu tarafından Sinop Öğretmen Evi’nde düzenlenen programla kutlandı.  Programa Bayanlar Komisyonu başkanımız Mümine ŞAHİN ile birlikte üyelerimiz, bayan çalışanlarımız ve davetliler katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan bayanlar komisyonu başkanımız Mümine ŞAHİN, toplumda kadının önemi ve sendikal mücadelede kadının yeri konusunda kısa bir konuşma yaptı. Şube başkanımız Mustafa ASLAN ise  son dönemde sendika olarak çalışma hayatı içerisinde yer alan kadınlarımızın sorunları, temel hak ve özgürlükler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de  kadın haklarını düzenleyici her türlü çalışmaya açık olduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

                Memur Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu tarafından hayata geçirilen ve Suriye’deki kadın ve çocuklara yönelik “Bir Mama bir bez sadece bir SMS”  yardım kampanyasının tanıtımı yapılarak destek istendi.

                Programa iştiraklerinden dolayı tüm katılımcılara, öğretmen Evi idareci ve personeline teşekkür edilerek program sona erdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen